Εισαγωγή στην Οικονομία και διαχείριση για φωτογράφους

Εισαγωγή στην Οικονομία και διαχείριση για φωτογράφους

Διάρκεια

18 εβδομάδες / Σύνολο ωρών εργαστηρίου: 54 ώρες

Περίοδος μαθημάτων

5 Φεβρουαρίου 2024 - 24 Ιουνίου2024

Τρόπος διεξαγωγής

Δια ζώσης διδασκαλία 
Χώρος: LUZ VISUAL STUDIES 


Περιγραφή

Η φωτογραφία είναι μια καλλιτεχνική μορφή που έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές πολλών. Αλλά πίσω από τις όμορφες εικόνες, υπάρχει ένας κόσμος οικονομίας που λειτουργεί.

Η βιομηχανία της φωτογραφίας είναι μια βιομηχανία πολλών εκατομμυρίων, με χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες που προσπαθούν να κερδίσουν τα προς το ζην ή να απαθανατίσουν την τέλεια λήψη. Το να είσαι επαγγελματίας φωτογράφος δεν περιορίζεται απλώς στην κατοχή του κατάλληλου εξοπλισμού και των απαραίτητων δεξιοτήτων. Είναι εξίσου σημαντικό να μπορείς να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά την επιχείρησή σου.

Οι φωτογράφοι πρέπει να μπορούν να προωθούν τον εαυτό τους, να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους και να χρεώνουν τους πελάτες τους κατάλληλα για τις υπηρεσίες τους. Το κόστος μιας φωτογραφικής συνεδρίας μπορεί να ποικίλει ευρέως ανάλογα με τον τύπο της φωτογραφίας και την εμπειρία του φωτογράφου.

Μια απλή συνεδρία οικογενειακής φωτογραφίας μπορεί να κοστίσει από κάποιες εκατοντάδες ευρώ ενώ μια υψηλής ποιότητας φωτογράφιση μόδας μπορεί να κοστίσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Εκτός από τη χρέωση για τις υπηρεσίες, οι φωτογράφοι κερδίζουν χρήματα και μέσω της πώλησης των εκτυπώσεών τους και των ψηφιακών εικόνων τους. Ωστόσο, η άνοδος της ψηφιακής τεχνολογίας έχει καταστήσει πιο εύκολο για οποιονδήποτε να τραβήξει και να μοιραστεί φωτογραφίες, κάτι που καθιστά πιο δύσκολο για τους επαγγελματίες φωτογράφους να επιβιώσουν.

Παρά τις προκλήσεις, η βιομηχανία της φωτογραφίας εξακολουθεί να είναι μια εφικτή και οικονομικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική επιλογή για όσους έχουν το πάθος και τις δεξιότητες για να πετύχουν. Είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης, η κατανόηση της οικονομίας της φωτογραφίας μπορεί να σας βοηθήσει να κινηθείτε στον πάντα μεταβαλλόμενο τοπίο αυτής της αγαπημένης τέχνης. Έτσι, την επόμενη φορά που θα κοιτάξετε μια όμορφη φωτογραφία, θυμηθείτε ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος οικονομίας πίσω από τον φακό, και αυτόν το κόσμο θα ανακαλύψουμε μαζί.



Τι περιέχουν τα μαθήματα:

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης

Αναλυτικές Πληροφορίες

Πρόγραμμα

Ημέρα: Δευτέρα
Ώρες: 18:30 – 21:30

Διάρκεια

18 εβδομάδες
Σύνολο ωρών εργαστηρίου: 54 ώρες

Περίοδος μαθημάτων

5 Φεβρουαρίου 2024 - 24 Ιουνίου2024

Τρόπος διεξαγωγής

Δια ζώσης διδασκαλία
Χώρος: LUZ VISUAL STUDIE

Κόστος Μαθημάτων

Το συνολικό κόστος συμμετοχής για το μάθημα Εισαγωγή στην Οικονομία είναι 500€ + ΦΠΑ. Η εγγραφή κατοχυρώνεται με την καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 200€ + ΦΠΑ και το υπόλοιπο σε 4 μηνιαίες δόσεις των 75€ + ΦΠΑ. Τα δίδακτρα εξοφλούνται στο 1ο μάθημα του μήνα.

Προσφορά

-

Scroll to Top